Dynamisch jongerenwerk

Nieuws

Summergames Almere Haven

 

Afgelopen vrijdag 18 juni organiseerde wij samen met buurtsportcoach Erwin een Archery Tag clinic voor jongeren.
Naast het strandje bij de Jutter in Almere Haven konden 14 t/m 27 jarigen gratis meedoen, ook wel gevechtsboogschieten genoemd. Het is een sport die lijkt op trefbal en paintbal en wordt gespeeld met pijl en boog. We sloten gezellig af met een hapje en drankje. Zie hiernaast het filmpje voor een impressie van de dag. Op vrijdag 2 juli organiseren wij opnieuw een activiteit. Voor meer info neem contact op met Rick via 06-50244983. 

Summergames 2 juli

Summergames Haven

 

Aanstaande vrijdag 2 juli organiseert het jongerenwerk in samenwerking met de  buurtsportcoach wederom toffe activiteiten in Almere Haven. Naast het strandje bij de Jutter in Almere Haven kunnen 14 t/m 27 jarigen gratis meedoen met Bubble voetbal, daarnaast worden er nog 2 leuke activiteiten opgezet. Zie de flyer voor een indruk van de activiteiten. Van 16.00 tot 18.00 zijn jongeren van 13 t/m 18 jaar welkom en van 19.00 tot 21.00 jongeren van 18 t/m 27 jaar. Onderaan de flyer de contactgegevens om je aan te melden. We sluiten gezellig af met een hapje en drankje en de gehele activiteit is kosteloos. 

NIEUWS

Verbouwing in Trapnotov

 

Jongerencentrum Trapnotov was even dicht voor een verbouwing. Het jongerencentrum is voorzien van nieuwe zaal/sfeerverlichting en een hele nieuwe geluidsboxen.
Deze verbouwing geeft een nieuw en modern look aan. Wij hebben een nieuwe dj ruimte, waar jongeren tijdens de inloop kunnen draaien aan dj tafel. Er zijn zelfs boxen in de toiletten. We hebben ook nu geluid in onze computerruimte. Helaas door de coronamaatregelen kunnen we geen openingsfeest organiseren, maar jullie zijn altijd welkom. Laat ons dan wel weten. 

 

De jongeren reageren super enthousiast op de verbouwing en onder de indruk van de verlichtingen en geluid. Wij als team Trapnotov zijn blij met deze verandering en op naar veel meer activiteiten of evenementen in Trapnotov.

 

Heb jij leuke ideeën stuur ze door naar een van ons:
zrahman@deschoor.nl
selmhassani@deschoor.nl
lceeder@deschoor.nl
rgroenhard@deschoor.nl
saouladdahouch@deschoor.nl

Privacyverklaring
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere