Dynamisch jongerenwerk

Jongerenwerkers in Trapnotov

Suleika El Mhassani

 

 

06-43106797 

selmhassani@deschoor.nl

@deschoor_suleika_ Ik ben sinds 2013 werkzaam voor De Schoor als jongerenwerker en werk vanuit Trapnotov in Almere Haven met mijn collega’s Zainoel, Latrell, Sana en Rick.

 

Wij zijn er voor alle jongeren die mee willen doen aan activiteiten, zelf activiteiten willen organiseren, voor hulp-vragen en we zijn er altijd voor een praatje! Ook doe ik speciaal voor de meiden activiteiten. En we hebben een toffe studio waar wij veel doen aan talenten ontdekken en ontwikkelen.

 

Wij werken veel met vrijwilligers en stagiaires. Ik vind het een van de mooiste onderdelen van het jongerenwerk om te zien hoe zij zich inzetten voor de jongeren van Almere Haven. 

 

Wij zijn ook online te vinden en te bereiken voor vragen en ideeën.

 

Daarnaast ben ik op woensdag te vinden bij Diversity, een activiteit voor LHBTI+ en open minded jongeren samen met mijn collega Linda.

 

Zainoel Rahman

 


 

 

 

 

 

06-34254963 

zrahman@deschoor.nl

@deschoor_zainoel 
Zainoel Trapnotov  

Hallo mijn naam is Zainoel Rahman, ik ben sinds 2014 werkzaam voor De Schoor als jongerenwerker. Daarvoor had ik al 1 jaar lang stage gelopen bij Trapnotov.

 

Bij ons kan je lekker chillen, muziek luisteren, darten, poolen, op de Nintendo Switch of op de PS5.

 

Wij hebben ook een hele mooie geluidsstudio waar je muziek op kunt nemen. 


Wij zijn het aanspreekpunt voor Haven. Je kunt bij ons terecht met jouw hulpvragen over werk en school, als je niet weet waar je terecht kunt met je vragen of als je meer wil weten wat jouw mogelijkheden zijn.

 

Ook als je leuke ideeën hebt voor activiteiten, evenementen of projecten ben je van harte welkom om met ons te sparren. 

 

Jullie zijn van harte welkom in het jongerencentrum Trapnotov!
 

 

Latrell Ceeder

 


 

06-14676729  

lceeder@deschoor.nl
@deschoor_latrellc  

 


Mijn naam is Latrell Ceeder, ik ben sinds 2017 werkzaam bij De Schoor. Zelf ben ik jaren geleden het jongerenwerk binnen gerold als deelnemer bij een activiteit. Zo ben ik aanraking gekomen met het jongerenwerk.

 

Dit heeft er voor gezorgd dat ik hier ook wat mee wilde doen. Ik heb de opleiding gevolgd en stage gelopen bij De Schoor, wat er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat ik terecht ben gekomen waar ik graag wilde zijn.

 

Ik werk in Almere Haven en je kan mij vinden op straat of in een accommodatie samen met mijn collega’s Suleika, Zainoel, Sana en Rick.

 

Bij ons kan je vooral jezelf zijn, gamen, muziek luisteren en chillen. Ook kan je voor andere hulpvragen of leuke nieuwe ideeën bij ons terecht. Ik hoop jullie snel te zien!!

Rick Groenhard

 

 

06-50244983  

rgroenhard@deschoor.nl
@deschoor_rick  
rick.deschoor 

 

Hoi allemaal, mijn naam is Rick Groenhard. Ik werk sinds oktober 2019 als jongerenwerker voor De Schoor.

 

Ik ben ambulant jongerenwerker in Literatuurwijk, Noorderplassen, Muziek-wijk en Haven en werk in jongeren-centrum Trapnotov in Haven.

 

Daarnaast probeer ik verschillende sporten in te zetten als middel om jongeren te bereiken. Zo ben ik betrokken bij de Youth Cup (zaal)voetbal toernooi voor jongeren, en Own The Spot, een skate event op de Evenaar voor de jeugd in Almere.
 

Ik zie je graag in jongerencentrum Trapnotov of in een van de andere wijken!

 

Sana Aoulad Dahouch

 

 

 

 

 

 

 

06-13172061 

saouladdahouch@deschoor.nl

@deschoor_sana 

 

 

Hallo mijn naam is Sana Aoulad Dahouch, ik ben sinds Mei 2021 werkzaam bij De Schoor als jongerenwerker.

 

Ik ben begonnen als stagiaire bij De Schoor op verschillende locaties waarbij ik daarna als vrijwilliger verder ben gegaan bij het jongerencentrum Trapnotov en zo ben ik er ingerold.

 

Ik ben het te vinden het Jongerecentrum Trapnotov in Almere Haven. Daar bied ik ondersteuning en activiteiten op de behoeftes van de jongeren.

 

Daarnaast probeer ik een betekenisvolle relatie op te bouwen met jongeren. Doordat ik zelf ook bekend ben binnen het jongerenwerk en ook nog onder de doelgroep val. Heb ik hierdoor makkelijker een affiniteit met de doelgroep.

 

Ik kijk er naar uit om te werken binnen De Schoor!

 

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere