Dynamisch Jongerenwerk

Jongerenwerkers in Trapnotov

 

Hallo mijn naam is Zainoel Rahman, ik ben sinds 2014 werkzaam voor De Schoor als jongerenwerker. Daarvoor had ik al 1 jaar lang stage gelopen bij Trapnotov.

 

Bij ons kan je lekker chillen, muziek luisteren, darten, poolen, op de Nintendo Switch of op de PS5.

 

Wij hebben ook een hele mooie geluidsstudio waar je muziek op kunt nemen. 


Wij zijn het aanspreekpunt voor Haven. Je kunt bij ons terecht met jouw hulpvragen over werk en school, als je niet weet waar je terecht kunt met je vragen of als je meer wil weten wat jouw mogelijkheden zijn.

 

Ook als je leuke ideeën hebt voor activiteiten, evenementen of projecten ben je van harte welkom om met ons te sparren. 

 

Jullie zijn van harte welkom in het jongerencentrum Trapnotov!

 

Sana Aoulad Dahouch

 

 

06-13172061 

saouladdahouch@deschoor.nl

@deschoor_sana 

 

 

Hallo mijn naam is Sana Aoulad Dahouch, ik ben sinds Mei 2021 werkzaam bij De Schoor als jongerenwerker.

 

Ik ben begonnen als stagiaire bij De Schoor op verschillende locaties waarbij ik daarna als vrijwilliger verder ben gegaan bij het jongerencentrum Trapnotov en zo ben ik er ingerold.

 

Ik ben het te vinden het Jongerecentrum Trapnotov in Almere Haven. Daar bied ik ondersteuning en activiteiten op de behoeftes van de jongeren.

 

Daarnaast probeer ik een betekenisvolle relatie op te bouwen met jongeren. Doordat ik zelf ook bekend ben binnen het jongerenwerk en ook nog onder de doelgroep val. Heb ik hierdoor makkelijker een affiniteit met de doelgroep.

 

Ik kijk er naar uit om te werken binnen De Schoor!

 

Latrell Ceeder

 


 

06-14676729  

lceeder@deschoor.nl
@deschoor_latrellc  

 


Mijn naam is Latrell Ceeder, ik ben sinds 2017 werkzaam bij De Schoor. Zelf ben ik jaren geleden het jongerenwerk binnen gerold als deelnemer bij een activiteit. Zo ben ik aanraking gekomen met het jongerenwerk.

 

Dit heeft er voor gezorgd dat ik hier ook wat mee wilde doen. Ik heb de opleiding gevolgd en stage gelopen bij De Schoor, wat er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat ik terecht ben gekomen waar ik graag wilde zijn.

 

Ik werk in Almere Haven en je kan mij vinden op straat of in een accommodatie samen met mijn collega’s Zainoel, Sana en Dylan.

 

Bij ons kan je vooral jezelf zijn, gamen, muziek luisteren en chillen. Ook kan je voor andere hulpvragen of leuke nieuwe ideeën bij ons terecht. Ik hoop jullie snel te zien!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere