Dynamisch Jongerenwerk

Jongerenwerkers in Trapnotov

 

Hallo mijn naam is Zainoel Rahman, ik ben sinds 2014 werkzaam voor De Schoor als jongerenwerker. Daarvoor had ik al 1 jaar lang stage gelopen bij Trapnotov.

 

Bij ons kan je lekker chillen, muziek luisteren, darten, poolen, op de Nintendo Switch of op de PS5.

 

Wij hebben ook een hele mooie geluidsstudio waar je muziek op kunt nemen. 


Wij zijn het aanspreekpunt voor Haven. Je kunt bij ons terecht met jouw hulpvragen over werk en school, als je niet weet waar je terecht kunt met je vragen of als je meer wil weten wat jouw mogelijkheden zijn.

 

Ook als je leuke ideeën hebt voor activiteiten, evenementen of projecten ben je van harte welkom om met ons te sparren. 

 

Jullie zijn van harte welkom in het jongerencentrum Trapnotov!

 

Sana Aoulad Dahouch

 

 

06-13172061 

saouladdahouch@deschoor.nl

@deschoor_sana 

 

 

Hallo mijn naam is Sana Aoulad Dahouch, ik ben sinds Mei 2021 werkzaam bij De Schoor als jongerenwerker.

 

Ik ben begonnen als stagiaire bij De Schoor op verschillende locaties waarbij ik daarna als vrijwilliger verder ben gegaan bij het jongerencentrum Trapnotov en zo ben ik er ingerold.

 

Ik ben het te vinden het Jongerecentrum Trapnotov in Almere Haven. Daar bied ik ondersteuning en activiteiten op de behoeftes van de jongeren.

 

Daarnaast probeer ik een betekenisvolle relatie op te bouwen met jongeren. Doordat ik zelf ook bekend ben binnen het jongerenwerk en ook nog onder de doelgroep val. Heb ik hierdoor makkelijker een affiniteit met de doelgroep.

 

Ik kijk er naar uit om te werken binnen De Schoor!

 

Latrell Ceeder

 


 

06-14676729  

lceeder@deschoor.nl
@deschoor_latrellc  

 


Mijn naam is Latrell Ceeder, ik ben sinds 2017 werkzaam bij De Schoor. Zelf ben ik jaren geleden het jongerenwerk binnen gerold als deelnemer bij een activiteit. Zo ben ik aanraking gekomen met het jongerenwerk.

 

Dit heeft er voor gezorgd dat ik hier ook wat mee wilde doen. Ik heb de opleiding gevolgd en stage gelopen bij De Schoor, wat er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat ik terecht ben gekomen waar ik graag wilde zijn.

 

Ik werk in Almere Haven en je kan mij vinden op straat of in een accommodatie samen met mijn collega’s Zainoel, Sana en Dylan.

 

Bij ons kan je vooral jezelf zijn, gamen, muziek luisteren en chillen. Ook kan je voor andere hulpvragen of leuke nieuwe ideeën bij ons terecht. Ik hoop jullie snel te zien!!

Linda de Vries

 

 

06-34213097 
ldevries@deschoor.nl
@deschoor_linda  

 

 

Ik ben sinds 2012 werkzaam voor De Schoor als jongerenwerker. Samen met mijn collega's zijn wij in Kruidenwijk voor jongeren van 10 tot en met 27 jaar te vinden. Voor leuke activiteiten, het uitwerken van jouw leuke ideeën, maar ook voor hulpvragen of een goed gesprek kun je bij ons terecht!

 

In Multi-Club houd ik mij vooral bezig met meidenactiviteiten als de Girlsclub of Perfect Ninas. Ook maak ik met jongeren theaterstukken over items die in de beleefwereld van de jongeren spelen, geef ik voorlichtingen over onder andere seksualiteit en sta ik altijd open voor goeie ideeën.

 

Daarnaast ben ik op woensdag te vinden bij Diversity in Almere Haven. Een activiteit voor LHBTI+ en open minded jongeren samen met mijn collega Suleika. 

Ik nodig je van harte uit om een keer binnen te stappen!

Stephen Sameer

 

 

06-43443601 
Ssameer@deschoor.nl
@deschoor_Stephen 

 

 

Mijn naam is Stephen Samseer, ik ben met Stichting de Schoor in aanraking gekomen toen ik als student opzoek was naar een stageplek. Na mijn stage heb ik een bijbaan aangeboden gekregen als zaalvoetbal begeleider en ben sindsdien werkzaam bij de Schoor op meerdere locaties. Nu ben ik jongerenwerker in staddeel oost en in Almere haven.

 

Door de weeks ben ik te vinden op straat maar ook op de middelbare scholen Pro Almere bij de Koningsbeltweg en Tompoesstraat. Op de woensdag en vrijdag hebben wij in Danswijk bij de Dop lokaal een tienerinloop. Daar hebben wij verschillende leuke activiteiten zoals tafelvoetbal, muziek luisteren, meerdere boards games en PS5 met een playseat. Ik ben ook actief bij het jongerencentrum Trapnotov in Almere haven. Het is hier altijd gezellig met een goede sfeer dus wees niet bang om langs te komen.

 

Samen met al mijn collega’s staan we open voor nieuwe ideeën en uitdagingen. Dus als je met een probleem zit kun je altijd bij ons terecht, maakt niet uit wat het probleem is we doen ons best om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Als je vragen hebt kan je me door de weeks bereiken op het telefoonnummer: 06-43443601 of

snapchat: schoor_stephen.

Hopelijk zien we elkaar snel tot ziens.

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere