Dynamisch jongerenwerk

Activiteitencentrum Stedenpunt en het Clarence Seedorf Playground

STEDENPUNT

Wij heten je van harte welkom!

 

Tijdens schoolweken zijn er elke dinsdag, woensdag en vrijdag sport- en spelactiviteiten op het Clarence Seedorf Playground in Stedenwijk. Dit is georganiseerd door Talent In Opleiding (TIO) i.s.m. andere partners van Brede School Stedenwijk en jongerenwerkers van De Schoor. Het jongerenwerk is er op vrijdag samen met buurtsportcoach Arjen Poulie. 

 

Op deze dagen kan het jeugd lekker sporten en bewegen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Als het weer niet meezit kunnen jongeren ook terecht in Activiteitencentrum Stedenpunt om bijvoorbeeld FIFA te spelen op de PlayStation, bordspellen te spelen, te socializen, mee te doen aan leerzame workshops en voorlichting en nog meer. Sindskort hebben we ook 2x per maand kookactiviteiten genaamd EZ Cook'n. Voor meer info, zie 'Wat is er te doen in Stedenpunt?' Jongeren kunnen in en uit lopen om bij te praten, vragen stellen en emoties delen. Als jongeren willen kunnen we het hebben over o.a hun toekomstperspectief en vrijetijdsbesteding. Ook over maatschappelijke kwesties en wat het met hen doet.
 

Heb jij leuke ideeen? Lijkt het je leuk om te chillen met vrienden en ook iets te leren voor je ontwikkeling? Heb je zin in leuke en interessante gesprekken met de jongerenwerkers en je leeftijdsgenoten? Kom dan gauw een keer langs! Dit kan op donderdag en vrijdag tussen 15.00 en 18.00 uur in Stedenpunt en/ of de Playground. En hierbuitenom anders op afspraak of via social media.

 

Volg ons op facebook en Instagram: deschoor_karim en deschoor_krish

 

Wij werken samen met het kinderwerk in Stedenpunt. Zij hebben daar de dagarrangementen. Voor meer info zie: https://www.deschoor.nl/html/index.php?pid=195


Activiteitencentrum Stedenpunt
Kampenweg 3
1324 SB Almere

 

 

Cyber24 voorlichting over 'geldezel' en afsluiting met FIFA 22

Voorjaarsvakantie 2022: lasergame door Talent In Opleiding

Voorjaarsvakantie 2022: zaalvoetbal + samen eten, koken, mocktails maken, filmavonden en FIFA 22

Workshop cameratechnieken en interviews met elkaar over gerechten

FoodExpress zomer 2021, met één van de groepen jongeren die ons uitgenodigd hadden om bij hun te BBQen

Werken aan je sollicitatieproces

 

SUMMER GAMES 2021

Summer Games sport- en spelactiviteiten @ Almere City FC Cruyff Court, Amere Stedenwijk

 

Dankzij het Krajicek Foundation heeft het jongerenwerk in Stedenwijk, i.s.m. diverse partners als Bumpie en Talent In Opleiding, jongeren in de zomervakantie laten deelnemen aan toffe en sportieve bewegingsactiviteiten. Voor velen was het een unieke belevenis. Zo hebben ze meegedaan aan Golf en Dart Voetbal, Acrhery Tag (veilig pijl- en boogschieten tegen elkaar in teams) en Bumper Voetbal. Dit was vooral, omdat er voorgaand niet veel mogelijk was vanwege COVID-19 en ook om een andere variatie van sport en spel te introduceren.

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere