Dynamisch jongerenwerk

Ambulant jongerenwerk - jongerenwerkers op straat

Ambulant jongerenwerkers aan de slag in de wijk

 

Jongerenwerkers vind je niet alleen in de jongerencentra, maar ook op straat. Ze gaan graag in gesprek met de jongeren in de wijk: wat houdt hen bezig, wat zouden ze graag willen doen en welke hulpvragen leven er bij hen?  Naast het vinden en binden van jongeren organiseren ze ook regelmatig activiteiten. 

 

Kennismaken met onze ambulant jongerenwerkers? Kijk dan hieronder én volg hen op Instagram!

 

Ambulant jongerenwerkers in Almere Buiten

Etienne Struiken

 

 

06-54613116  

estruiken@deschoor.nl

@deschoor_etienne 

 

Ik ben sinds februari 1999 in dienst bij De Schoor. Als jongerenwerker hou ik me bezig met het jongerenwelzijn en richt ik me op de talentontwikkeling en begeleiding en coaching van jongeren die dit nodig hebben.
Het gaat om contact leggen met jongeren en ouders en het inzicht krijgen in hun leefwereld.


Ik doe dit werk al een aantal jaar en zie Almere groeien en het jongerenwerk veranderen. Waren eerst de straatcontacten het begin van vele mooie verhalen, tegenwoordig is het startpunt steeds vaker social media en de online ontmoeting.

 

Ik blijf zoeken naar het persoonlijke contact en de menselijke maat. Het belang van de jongeren staat altijd voorop.

Het verschil maak ik niet alleen maar met vele partners met wie ik fijn samenwerk.

 

Ivar Echteld

 

 

06-18844889              
iechteld@deschoor.nl

@deschoor_ivar 

 

Ik ben sinds 2012 werkzaam bij De Schoor.

Ik werk met jongeren afkomstig uit diverse culturen. Deze jongeren hebben verschillende achtergronden. In mijn werk richt ik mij op talentontwikkeling, begeleiding en coaching voor wie dit bedoeld is. Als ambassadeur van het jongerenwerk (toeleiding naar jongerencentra, school, werk en stage) ligt mijn kracht in het onderhouden van persoonlijk contact en het opbouwen van een vertrouwensband met de jongeren. In mijn contactlegging betrek ik ook de ouders om beter inzicht te krijgen in de leefwereld en behoeften van de jongeren. Waar voorheen de contacten veelal op straat plaatsvonden, zijn deze de laatste jaren -door de komst van Social media- deels verplaatst naar online ontmoetingen. Ik ben betrokken bij het project Cyber24.
Vermeldenswaard is dat ik vanuit teamverband een structurele en prettige samenwerking heb met veel partners en vrijwilligers.

 

 

 


            

 

Ambulant jongerenwerkers in Almere Stad

Bilal El Karkachi
(Kruidenwijk)

 

 

 

06-22165826 

belkarkachi@deschoor.nl

@deschoor_bilal  

 

Mijn naam is Bilal el Karachi en ik ben 21 jaar. Ik ben sinds mei 2021 werkzaam bij de Schoor als jongerewerker. Hiervoor ben ik samen met mijn collega’s actief bij de Multiclub, in Kruidenwijk. Wij zijn actief voor jongeren van 10 tot en met 27 jaar.

De Multiclub is de perfecte plek om te kunnen relaxen, nieuwe mensen te ontmoeten en de leukste activiteiten bij te wonen

Ik hou me bij de Multiclub vooral bezig met de inloop en met het stukje sport en bewegen. Bij het stukje sport en bewegen geef ik de kickboks lessen/oefeningen

Ik hoop je snel te kunnen ontmoeten bij de Multiclub!

Tommy van den Berg
(Stad Oost)

 

 

 

 

 

 

 

 

06-42741868  
tvandenberg@deschoor.nl

@deschoor_tommy 

 

 

Ik ben vanaf 2007 werkzaam bij de Schoor vanuit deze functie ben ik ook stagebegeleider en coördinator van het Budoproject. Als ambulant jongerenwerker zoek ik de jongeren op in hun eigen omgeving (de straat) en filter ik samen met hen waar hun wensen en behoeftes liggen. Samen met de jongeren en eventueel met netwerkpartners zoek ik uit wat de mogelijkheden zijn. In mijn rol als coördinator van het Budoproject ben ik het aanspreekpunt voor verschillende netwerkpartners die jongeren aanmelden om deel te nemen aan het project.

 

Ik werk al 12 jaar in Almere stad-oost. In de verschillende wijken organiseren wij activiteiten voor jongeren zoals bijvoorbeeld zaalvoetbal, kickboksen en tiener/jongeren inlopen.

 

Gino Dixon
(Stad Oost)

 


06-57649775 

gdixon@deschoor.nl

@deschoor_gino  

 

Ik ben sinds 2019 werkzaam voor De Schoor. Eerder was ik vrijwilliger en stagiair bij De Schoor, wat me erg veel voldoening gaf en zo ben ik het jongerenwerk ingerold.

Nu werk ik  in stadsdeel Oost in buurtlokaal de Dop. Hier zijn jongeren welkom om te gamen en socializen met elkaar, ook is er voor de meiden de Perfect Ninas.

Ook hou ik me bezig met jongeren die een sportieve dagbesteding zoeken, die moeite hebben met hun eigen zelfbeeld en of een verslaving hebben. Die kunnen terecht bij het Kickboksen in tussen de Vaarten en het Budo project. Daarnaast ben ik dagelijks te vinden in de wijken om de jongeren te begroeten en een praatje met ze te maken. De jongeren kunnen voor alles bij me terecht en ik zal altijd mijn best doen met ze mee te denken.

 

Karim El Hamdioui
(Stedenwijk)

 


06-43506928  
kelhamdioui@deschoor.nl

@deschoor_karim  
jongerenwerkstedenwijkalmere 

 

Ik ben sinds 2017 werkzaam voor De Schoor als ambulant jongerenwerker in de wijken Stedenwijk & Staatsliedenwijk. Ik ben veel op straat te vinden en werk oa vanuit de locatie activiteitencentrum Stedenpunt samen met mijn collega Krish

 

Als ambulant jongerenwerker bied ik perspectief aan de jongeren. Door bijvoorbeeld op hun verzoek informatie en advies te geven, jongeren te activeren oplossingen te vinden voor hun eigen problemen en ze, indien nodig, door te wijzen naar specialistische hulp.

Rick Groenhard (Muziekwijk, Literatuurwijk en Noorderplassen)

 

 
06-50244983  

rgroenhard@deschoor.nl
@deschoor_rick  

 

 

Sinds oktober 2019 werk ik als ambulant jongerenwerker in Literatuurwijk, Noorderplassen, Muziekwijk en Haven. Daarnaast ben ik te vinden in jongerencentrum Trapnatov in Haven en ben ik coördinator van het project Maatschappelijke Diensttijd.


Als jongerenwerker probeer ik verschillende sporten in te zetten als middel om jongeren te bereiken. Zo ben ik betrokken bij de Youth Cup (zaal)voetbal toernooi voor jongeren en Own The Spot, een skate event op de Evenaar voor de jeugd in Almere.
 

Ik zie je graag in jongerencentrum Trapnatov of in een van de wijken!

Romeo Lobo
(Stadhart)

 


06-42741986  

rlobo@deschoor.nl

@deschoor_romeo  

 

 

Hallo, ik ben al meer dan 10 jaar  jongerenwerker in het Stadshart van Almere stad. Voor hulpvragen over werk, school of veilig uitgaan kan je bij mij terecht. Tevens kan je bij mij  terecht als je meer wilt weten over jouw mogelijkheden en kansen binnen de maatschappij. Ook ben ik begeleider en coach van Jongeren Veilig Stadshart Almere (JVSA) en Jongeren Almere Met Een Stem (JAMES), wat zichzelf opwerkt naar een multidisciplinaire jongerenraad.

 

Ook ben ik betrokken geweest bij de uitvoering van Stop Vandalisme.

Ambulant jongerenwerkers Almere Poort

Charly Olf

 


 

 

 

 

 

 

06-50244980  

colf@deschoor.nl  
charly de schoor 

 

Hoi, ik ben sinds 2004 werkzaam voor De Schoor als ambulant jongerenwerker en werk vanuit het stadsdeel Almere Poort. Voor leuke activiteiten, het uitwerken van jouw leuke ideeën, maar ook voor hulpvragen of een goed gesprek kun je bij mij terecht!

 

Als jongerenwerker met een achtergrond als sportdocent probeer ik om de ‘jeugd van tegenwoordig’ bij te staan en te stimuleren om hun eigen talenten te sturen richting de kansen in het leven.

 

Heb je meer hulp nodig? Dan verwijs ik je door naar de juiste instantie. Je kunt je vraag altijd stellen via Whatsapp, sms, insta, mail of bel me.

 

Ik kan ook altijd persoonlijk met je afspreken. Waar kan je mij vinden? Bij mooi weer, voornamelijk op straat en bij regen en kou zit ik voornamelijk lekker binnen wink

 

 

Zakaria Tamimi

 

 

06-57649775  

ztamimi@deschoor.nl

@deschoor_zackaria  
zakaria de schoor 

 

Sinds 2019 werk ik als Ambulant Jongerenwerker vanuit verschillende locaties in Almere Poort. Tevens kunnen jullie mij ook vinden op straat tijdens het monitoren. Hierin ben ik een aanspreekpunt voor de jongeren in de wijk. Voor leuke activiteiten, het uitwerken van jouw leuke ideeën, maar ook voor hulpvragen of een goed gesprek kun je bij ons terecht! 

 

Ook organiseer ik activiteiten speciaal voor jongeren boven de 16 jaar. Dit zijn onder andere activiteiten zoals basketbal en voetbal op dinsdag- en donderdag avond. Verder ben ik op de vrijdag- avond te vinden in het Klokhuis. Hier kunnen we gamen, koken, een film kijken of een gesprek voeren met daarin jou hulpvragen.

 

Spreek me vooral aan als je me tegenkomt op straat. Ook nodig ik je van harte uit om een keer binnen te stappen bij onze activiteiten!

Kay-lee Khodabaks

 

 

0628351619 
kkhodabaks@deschoor.nl

@deschoor_kaylee  

 

Ik werk sinds dit jaar voor De Schoor als ambulant jongerenwerker en ben met mijn collega's op plekken te vinden, daar waar de jongeren het liefst zijn. Wij leggen contact en proberen samen met hen een vertrouwensband te creëren. Mocht de jongere ergens hulp bij nodig hebben, bieden wij deze aan zo ver dat kan... Anders verwijzen wij de jongere door naar de juiste instantie.

 

Naast de hulpvragen, bieden wij ook hele leuke activiteiten aan voor de jongeren. Als je zelf eens iets wil  organiseren, dan help ik jou daarbij! Iedere vrijdag is er inloop in het Klokhuis, waar je meer dan welkom bent om te chillen, te gamen maar vooral lekker jezelf te zijn!

Mocht je ergens hulp bij nodig hebben of gewoon je ei kwijt willen, dan wil ik jou graag helpen en een luisterend oor aanbieden. Voel je dus vrij om mij te bellen, te appen of op te zoeken in het Klokhuis! Hopelijk tot snel .

Ambulant jongerenwerkers Almere Haven

Latrell Ceeder

 


 

06-14676729  

lceeder@deschoor.nl
@deschoor_latrellc  

 


Ik ben nu 2.5 jaar werkzaam bij De Schoor. Zelf ben ik jaren geleden het jongerenwerk binnen gerold bij een activiteit. Zo ben ik in aanraking gekomen met het jongerenwerk. Dit heeft er voor gezorgd dat ik hier ook wat mee wilde doen. Heb de opleiding gevolgd en stage gelopen bij De Schoor, wat er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat ik terecht ben gekomen waar ik graag wilde zijn.

 

Ik werk in Almere Haven en je kan mij vinden op straat of in een van de  accommodaties. Bij ons kan je vooral jezelf zijn, gamen, muziek luisteren en chillen. Ook kan je voor andere hulpvragen of leuke nieuwe ideeën bij ons terecht.

 

Ik ben ook betrokken bij het project Cyber24.

Ik hoop jullie snel te zien!!

Rick Groenhard

 


 

06-50244983  

rgroenhard@deschoor.nl

@deschoor_rick   
rick de schoor 
 
Sinds oktober 2019 ben ik ambulant jongerenwerker in Literatuurwijk, Noorderplassen, Muziekwijk en Haven. Ik werk in jongerencentrum Trapnotov in Haven en ben teven scoördinator Maatschappelijke Diensttijd.

 

Daarnaast probeer ik verschillende sporten in te zetten als middel om jongeren te bereiken. Zo ben ik betrokken bij de Youth Cup (zaal)voetbal toernooi voor jongeren en Own The Spot, een skate event op de Evenaar voor de jeugd in Almere.

 

Ik zie je graag in jongerencentrum Trapnotov of in een van de andere wijken!

 

Privacyverklaring
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere