Dynamisch jongerenwerk
 

 WAT DYNAMISCH JONGERENWERK DOET MET JONGEREN!

Het Almeers jongerenwerk in het kort

 

Woon jij in Almere en ben je op zoek naar een zinvolle vrijetijdsbesteding of kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is het Dynamisch Jongerenwerk van De Schoor, Welzijn in Almere er voor jou. In onze jongerencentra maar ook op straat bij jou in  de wijk vind je onze collega's. 

 

Je kunt bij ons terecht om je talenten te ontdekken, mee te denken, te chillen, te sporten maar vooral om jezelf te zijn! 

 

Kom langs of volg ons via de sociale media.

 

Laatste nieuws

MDT jongeren kennisgemaakt met de nieuwe burgemeester

Op woensdag 8 maart 2023 vond de installatie plaats van onze nieuwe burgemeester Hein van der Loo. Twee jongeren hadden kort aan hem en genodigden verteld dat zij met hun Maatschappelijke Diensttijd (MDT) vrijwillig activiteiten voor verschillende doelgroepen hebben georganiseerd. Dit was om een positieve bijdrage te leveren aan ontwikkelingen in de samenleving. Deze twee jongeren en meer zijn in verschillende periodes projectmatig bezig (geweest), o.b.v. jongerenwerkers van De Schoor.

Klik hier voor een foto

 

5 jarig bestaan Diversity

Wij vieren dit woensdagavond 5 april in poppodium de Meester.

Diversity is een activiteit voor LHBTI+ en open minded jongeren van 12 tot en 27 jaar. Wekelijks komen we bijeen en kun je ontmoeten, ervaringen delen en je vragen stellen. Dit doen we door middel van verschillende leuke activiteiten.

Kom je ook? Klik hier voor meer info

 

Jongerenwerk in Almere Hout
Even voorstellen: Wij zijn Zainoel en Rick en zijn sinds kort begonnen met het jongerenwerk in Oosterwold, Vogelhorst en Nobelhorst.

Wij zijn er om samen met de jeugd en bewoners te ontdekken wat er ontbreekt voor tieners in jullie wijken. Allereerst zouden wij deze vraag bij jullie op willen halen.
Vervolgens willen wij samen met de jeugd een aanbod creëren in de wijk. Het kan gaan om sport, kook, game, spelactiviteiten en nog veel meer. Lees hier meer info + foto

 

Bliksemstage Meergronden

Woensdag 8 maart heeft er in het jongerencentrum Trapnotov een bliksemstage plaatsgevonden. Een groep eerste klassers van Meergonden kwamen bij ons langs.

Sommige leerlingen hadden gekozen voor het jongerenwerk en sommige werden er geplaats. We hebben onszelf voorgesteld en verteld wat onze taken zijn binnen het jongerenwerk, daarana hebben wij 3 filmpjes over het jongerenwerk laten zien met de onderwerpen accommodatie, ambulant en talentenontwikkeling. Lees hier meer + foto's

 

Diversity

ONS JONGERENWERK IN 5 FILMPJES

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere