Dynamisch Jongerenwerk
 

 WAT DYNAMISCH JONGERENWERK DOET MET JONGEREN!

Het Almeers jongerenwerk in het kort

 

Woon jij in Almere en ben je op zoek naar een zinvolle vrijetijdsbesteding of kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is het Dynamisch Jongerenwerk van De Schoor, Welzijn in Almere er voor jou. In onze jongerencentra maar ook op straat bij jou in  de wijk vind je onze collega's. 

 

Je kunt bij ons terecht om je talenten te ontdekken, mee te denken, te chillen, te sporten maar vooral om jezelf te zijn! 

 

Kom langs of volg ons via de sociale media.

 

Laatste nieuws

Own the spot 2023

Own the Spot is de skateparktour langs de Flevolandse skateparken. Zondag 17 september strijkt de skateparktour in Almere neer.

Naast de skatewedstrijd is er van alles te doen wat te maken heeft met urban sports en culture.

Own the Spot Almere is voor iedereen (steppers, skateboarders, BMX’ers en inlineskaters) die het leuk vindt om mee te doen óf om te komen kijken. Iedereen, ongeacht leeftijd of niveau kan meedoen. Meer info of inschrijven? Zie www.sportflevo.nl/ownthespot

bekijk de flyer

 

Youth Cup

De Youth Cup heeft weer, zoals gewoonlijk, in de vakantie plaatsgevonden. Deze editie hebben we de categorieën verdeeld over 2 dagen. De 1e dag was het de beurt aan de 10-13 jarige. In de keiharde regen hebben ze er toch een leuke dag van weten te maken. In deze categorie is Team Muziekwijk kampioen geworden, gefeliciteerd! 2e keer op rij de hoofdprijs voor Team Muziekwijk!

 

In de categorie 14-16 jaar, de 2e dag, deed het weer meer z’n werk. Op een zonnige dag wist Team Multi beslag te leggen op de hoofdprijs! Gefeliciteerd!

 

Onze fotograaf heeft ook mooie foto’s weten te maken, benieuwd of je ertussen staat? -> https://www.multiclub.net/youth-cup.html

Volgende editie staat gepland op 25 en 26 oktober 

Bekijk hier foto's

 

Chill N Fun Stedenwijk

Jongeren hadden vanuit Activiteitencentrum Stedenpunt (Stedenwijk) aan leuke zomervakantie activiteiten meegedaan. Bijv. koken, zwemmen, sport, bioscoop en filmavonden in Stedenpunt. Sommige i.s.m. het kinderwerk, Talent In Opleiding en/ of ouders. De BBQ op 1 september 2023 was bij Buurtcentrum De Inloop. Een initiatief vanuit De Buurtkamer, Wijkteam en buurtbewoners i.s.m. jongeren en jongerenwerk. \

Lees hier meer informatie

 

 

 

Own the spot

ONS JONGERENWERK IN 5 FILMPJES

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere