Dynamisch jongerenwerk
 

 WAT DYNAMISCH JONGERENWERK DOET MET JONGEREN!

Het Almeers jongerenwerk in het kort

 

Woon jij in Almere en ben je op zoek naar een zinvolle vrijetijdsbesteding of kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is het Dynamisch Jongerenwerk van De Schoor, Welzijn in Almere er voor jou. In onze jongerencentra maar ook op straat bij jou in  de wijk vind je onze collega's. 

 

Je kunt bij ons terecht om je talenten te ontdekken, mee te denken, te chillen, te sporten maar vooral om jezelf te zijn! 

 

Kom langs of volg ons via de sociale media.

 

Laatste nieuws

Zomerfun 2021

De zomervakantie is officeel begonnen en dat betekent dat er weer een aantal leuke vakantieactiviteiten voor de deur staan. Klik hier om te kijken welke activiteiten er worden aangeboden per stadsdeel!

 

Nieuwe stap richting zelfstandigheid

Op 13 juli 2021 hebben jongeren van L2W en JPF de sleutel gekregen van hun woning op de Stripmaker. De gemeente is een project gestart en wij mochten daar voor het eerst aan meedoen.  Een hele mooie kans voor twintig van onze jongeren. Als de jongeren na hun begeleiding zelfstandig genoeg zijn en alles goed gaat worden ze trotse eigenaar en gaan ze rechtstreeks huur betalen aan woningstichting Goedestede! 

 

Foodexpress Poort

Wat een avontuur was dit voor het team in Almere poort. Dit was voor ons de eerste keer dat wij food-expres gingen uitvoeren. Het werven van jongeren op zich was al een avontuur, het vinden van gezinnen waar de maaltijden geleverd zouden moeten worden ook. Maar dat laatste werd snel opgelost door de samenwerking met het wijkteam. Via het wijkteam kregen wij voldoende adressen aangeleverd dat we zelfs op een gegeven moment een stop moesten invoeren. Lees verder →

 

Summergames Haven groot succes

Op 18 juni en 2 juli zijn er door de Buurtsportcoach en het Jongerenwerk van De Schoor in Almere Haven Summergames activiteiten georganiseerd. Jongeren tussen de 13 en 27 jaar konden gratis meedoen aan verschillende activiteiten. Onder andere Archery Tag, Bubble voetbal en verschillende luchtkussens werden ingezet. In totaal hebben er 70 jongeren deelgenomen. Alle activiteiten werden gezellig afgesloten met een hapje en een drankje!

Klik hier voor wat leuke foto's!

 

Ouder nieuws lezen? Dat kan hier

Jongeren van L2W en JPF bij de sleuteloverdracht op de Stripmaker.

ONS JONGERENWERK IN 5 FILMPJES

Privacyverklaring
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere