Dynamisch Jongerenwerk

Jongerenwerkers in Het Klokhuis

Charly Olf

 


06 50 24 49 80  
colf@deschoor.nl

@deschoor_charly 

 

Hoi, ik ben sinds 2004 werkzaam voor De Schoor als ambulant jongerenwerker en werk vanuit het stadsdeel Almere Poort. Voor leuke activiteiten, het uitwerken van jouw leuke ideeën, maar ook voor hulpvragen of een goed gesprek kun je bij mij terecht!

 

Als jongerenwerker met een achtergrond als sportdocent probeer ik om de ‘jeugd van tegenwoordig’ bij te staan en te stimuleren om hun eigen talenten te sturen richting de kansen in het leven.

 

Heb je meer hulp nodig? Dan verwijs ik je door naar de juiste instantie. Je kunt je vraag altijd stellen via Whatsapp, sms, insta, mail of bel me.

 

Ik kan ook altijd persoonlijk met je afspreken. Waar kan je mij vinden? Bij mooi weer, voornamelijk op straat en bij regen en kou zit ik voornamelijk lekker binnen wink

  

 

Martijn Drieman

 

 

06 29 55 61 71 

mdrieman@deschoor.nl

@deschoor_martijn 

 

Hoi, Vanaf 1 februari 2022 ben ik werkzaam voor De Schoor als ambulant jongerenwerker in stadsdeel Almere Poort.

 

Al 18 jaar zet ik mij in als jongerenwerker en probeer ik van alles aan te pakken in het belang van jongeren. Of het nou gaat om het organiseren van een activiteit, het samen met jou uitwerken van een idee of om problemen te bespreken, ik ben er voor je!

Ik ga graag het gesprek aan om je beter te leren kennen en te helpen waar dat nodig is.

 

Je zal mij voornamelijk op straat tegenkomen, maar in ben ook bereikbaar via whatsapp, mail, Insta of we kunnen even met elkaar bellen.

 

Je kan bij mij aangeven wat je in de buurt mist, wat je graag zou willen doen en wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Ik help je graag om jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Heb je meer hulp nodig? Dan kunnen wij samen met behulp van een breed netwerk kijken hoe we jou het beste kunnen helpen.

 

Dus wil je een leuke activiteit doen, heb je een goed idee of een andere vraag, dan moet je bij mij en mijn collega Charly zijn!

 

 

Joey Zoet

 

 

06 46 10 88 72 

@deschoor_joey 

jzoet@deschoor.nl

 

Sinds Augustus 2022 werkzaam als jongerenwerker in Almere-Poort. Samen met Charly en Martijn ben ik in de buurt te vinden. De activiteiten die wij organiseren zijn voor alle jongeren in Almere-Poort.

 

Ik ben een klankbord voor alle jongeren.

Ik luister, analyseer, reageer (als gewenst) en kom in actie (als nodig) om de wijk en de mogelijkheden in de wijk zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de behoeftes en de (hulp)vraag van de jongeren.

 

Met als doel om de jongeren in een gezonde, ambitieuze, kansrijke en warme omgeving op te laten groeien. Ik sta voor gelijke kansen, elkaar behandelen met respect en onvoorwaardelijke inzet voor iedereen ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt.

 

Ben je geïnteresseerd in wat wij doen en waar wij dat doen, volg onze social mediakanalen. Wil jij ons activiteitenaanbod weten, kijk op de website, onze social media of vraag het aan Charly, Martijn of mij.

 

Wil jij persoonlijk contact, omdat je een specifieke (hulp)vraag hebt of gewoon in contact wilt komen. Contact mij dan via whatsapp, email of spreek mij aan op straat. Tot snel in Almere-Poort!

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere