Dynamisch jongerenwerk

Jongerenwerkers in Place2B

Annemarie Mikkers

 

 

06-10632599  

amikkers@deschoor.nl

@deschoor_annemarie 
annemarie.place 

 

Hi mijn naam is Annemarie Mikkers en ik werk sinds 2010 voor De Schoor als jongerenwerker vanuit Place2B en werk nauw samen met de ambulant jongerenwerkers van Almere Buiten, Etienne en Ivar.
 

Wij geloven in de kracht van jongeren. Wij staan voor je klaar, ook als het even minder gaat. Wij gaan samen aan de slag om je talenten te ontdekken en je zelfredzaamheid te vergroten. Heb jij een leuk idee om een activiteit uit te voeren? Neem contact op met ons en sluit je aan bij de tiener- of jongerenraad.

 

In Place2B houd ik mij vooral bezig met de coördinatie van Place2B, het meidenwerk, jongere moeder project VIP2B, Perfect Ninas en kun je mij ook 2 dagen in de week vinden op het Nautilus college aan de radioweg.

 

Volg mij op social media!

 

Genelva Bergraaf

 

 

06-41412909  

gburgraaf@deschoor.nl
deschoor_genelva  
genelva.place  


Hi mijn naam is Genelva en ik ben sinds begin juli 2019 werkzaam voor De Schoor als accommodatiegebonden jongerenwerker. Ik werk vanuit Place2B met mijn collega's Annemarie en Roberto.

 

Wij werken ook samen met de ambulante jongerenwerkers van Almere Buiten; Etienne en Ivar.

 

Samen zijn wij er voor alle jongeren van 10 tot en met 27 jaar. Heb jij leuke ideeën en wil je dit het uitwerken kan je dit bij ons uitvoeren? Wij zijn er ook om naar je te luisteren en zo nodig kunnen wij met jou meedenken en kijken of wij dit samen met jou kunnen oplossen.

 

In Place2B houd ik mij vooral bezig met de sport, talentontwikkeling en de jongerenraad. 

 

Kom gezellig langs en tot snel!    
 

 

 

Roberto Deekman

 


0642741973 
rdeekman@deschoor.nl

 

Mijn naam is Roberto en ik ben sinds 2003 werkzaam voor De Schoor. Ik werk als accommodatie gebonden jongerenwerker vanuit jongerencentum Place2B.

 

Ik houd me vooral bezig met sport- en talentontwikkeling, maar sta uiteraard ook klaar voor jongeren met hulpvragen.

 

Heb jij leuke ideeën en/of wil jij het tot werkelijkheid brengen? Stap gerust binnen om jouw idee tot uitvoering te brengen of om nader kennis te maken!

Privacyverklaring
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere