Dynamisch jongerenwerk
 

 WAT DYNAMISCH JONGERENWERK DOET MET JONGEREN!

Het Almeers jongerenwerk in het kort

 

Woon jij in Almere en ben je op zoek naar een zinvolle vrijetijdsbesteding of kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is het Dynamisch Jongerenwerk van De Schoor, Welzijn in Almere er voor jou. In onze jongerencentra maar ook op straat bij jou in  de wijk vind je onze collega's. 

 

Je kunt bij ons terecht om je talenten te ontdekken, mee te denken, te chillen, te sporten maar vooral om jezelf te zijn! 

 

Kom langs of volg ons via de sociale media.

 

Laatste nieuws

Multi Smash

Op vrijdag 22 Juli is de 1e editie van Multi Smash geweest in Multi-Club!  

Multi Smash wordt een nieuwe Super Smash Bros Ultimate activiteit waar jongeren zich voor kunnen inschrijven en mee kunnen doen aan toernooien!                                              Georganiseerd door Andrew Awuku die eerst ook The Smash Lounge heeft georganiseerd!  

Het is een hele leuke dag geweest waar verschillende jongeren aanwezig bij waren.            Lekkere snacks, goeie matches, jongeren uit verschillende steden en een stream om alles te volgen op afstand!  

Het volgende toernooi is 16 Augustus van 14:00 – 18:00! Ben jij er ook bij?  

 

 

Zomerfun vakantie programma

De zomerfun programma is bekend. Je kan nu overzichtelijk zien welke leuke activiteiten te doen zijn per stadsdeel. Klik hier voor alle activiteiten!

 

Buitenspeeldag Haven

Maandag 18 juli was de buitenspeeldag in de marken in Haven. Een geslaagde dag met heerlijk weer. Samen met de collega’s van het wijkteam, kinderwerk en sportbuurtwerk.

 

Aftrap van de zomervakantie

Vrijdag 15 Juli hadden we de aftrap van de zomervakantie activiteit.

Dat was in samenwerking met sportbuurtwerk, kinderopbouwwerker en de droomspeelbus. Er waren leuke activiteiten te doen kanoën, schminken, buik schuifbaan en allerlei spelletjes op het strand bij Zwemstrand Almere Haven. 

 

 

Het jongerenwerk naar het Symposium
Samenwerken aan veilige VO-scholen en groeikansen leerlingen.

Op woensdag 29 juni was het jongerenwerk aanwezig op de HVA bij het symposium over jongerenwerk op de scholen. Er waren veel jongerenwerkers aanwezig vanuit het hele land. De middag begon met een welkomstwoord en een filmpje waarin jongeren en docenten hun ervaringen deelden over het jongerenwerk op school. Veel mooie en positieve verhalen van situaties waarin de waarde van het jongerenwerk in de scholen duidelijk te zien is.

Lees hier meer + foto's

Buitenspeeldag Almere Haven

ONS JONGERENWERK IN 5 FILMPJES

Privacyverklaring
Het Dynamisch Jongerenwerk maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere